Umpisoluisen eristeen edut ja ominaisuudet

Umpisoluinen Ekospray PU-eriste on muovieriste, jolla voidaan toteuttaa ohuempia ja tiiviimpiä eristeratkaisuja kuin muilla solumuovi- tai villaeristeillä. Ruiskutettavalla umpisoluisella PU- eristeellä voidaan toteuttaa kosteusteknisesti toimiva ja luotettava rakenne. Samalla saadaan vedoton ja kestävä rakenne, jolla on hyvä eristyskyky vuosienkin päästä. PU-eriste on tehokas ja tiivis eriste, jolla saadaan samalla asennuskerralla höyrysulku, eriste ja tuulensuoja. Ruiskutettavassa PU-eristeessä ei ole alumiinipinnoitetta joten se ei heikennä matkapuhelimen kuuluvuutta. Ekospray tarttuu kaikkiin pintoihin ja muodostaa kosteuden läpäisemättömän kerroksen kaikkiin kohteisiin; ylä- ja alapohjat sekä ulkoseinät. Soveltuu hyvän kosteuden keston vuoksi erinomaisesti jopa alapohjan alapuoliseen ja sokkelin lisäeristämiseen. Se voidaan ruiskuttaa epätasaisiin pintoihin, joten se ei vaadi pohjien suoristamista.
 

Avosoluisen eristeen edut ja ominaisuudet

Avosoluisten PU-eristeen eristyskyky on sama kuin muiden solumuovieristeiden, eli noin 60 prosenttia umpisoluisen PU-eristeen eristyskyvystä. Avosoluiset PU-eristeet ovat kevyitä ja hengittäviä. Niiden vesihöyryn läpäisevyys on noin 1,0 x 10-9 kg/m2sPa.

Ruiskutettava PU-eriste kestää sukupolvia muuttumattomana. Eristeen tiiveys ja ravinnottomuus takaavat sen, että eristeeseen ei pääse sienikasvustoa, eikä se homehdu tai mätäne. Pieneliöt eivät tunkeudu PU-eristeeseen. Eriste säästää luonnonvaroja yli 100-kertaisesti valmistamiseensa nähden. Rakenteista puretut PU- eristeet voidaan polttaa energiaksi lajitellun jätteen tai sekajätteen polttolaitoksissa. PU-eristeen energiasisältö on n. 90 % polttoöljyn energiasisällöstä.

 

Yleiset asennus kohteet

  • Seinät
  • Katot
  • Ylä- ja alapohjat
  • Hallit
  • Kellarit
  • Vintit